Prokletí je u konce, Real Madrid si zahraje čtvrtfinále Ligy mistrů

Radost Bílého baletu (© as.com)

Real Madrid na sedmý pokus zvládl osmifinálový dvojzápas. Po remíze 1-1 z Lyonu v dnešní odvetě zvítězil snadno 3-0 a raduje se z postupu.

Bernabéu vyjádřil podporu Éricu Abidalovi nápisem na světelné tabuli, po skončení utkání si hráči navíc navlékli trika s dalším potiskem na podporu francouzského beka Barcelony, jemuž byl zjištěn nádor na játrech.

José Mourinho nasadil očekávanou jedenáctku, tedy i s Cristianem Ronaldem, jenž doplnil v útoku Karima Benzemu. Domácí začali aktivně, Marcelovu hlavičku po příležitosti Özila, kterou zmařil včasným vyběhnutím Lloris, vykopl jeden z beků.

Casillas musel předvést v první půli jediný těžší zákrok, a sice proti přízemní střele Delgada. Cristiano Ronaldo proti Llorisovi neuspěl. Změna skóre přišla až ve 36. minutě. Xabi Alonso našel Marcela, ten vytvořil spolupráci s Cristianem Ronaldem, obehrál dva beky a s trochou štěstí poslal svůj tým po skvělé individuální akci do vedení. Benzemův pokus z těžké pozice vytáhl Lloris reflexivně na rohový kop.

Real Madrid udával tempo i po změně stran, což potvrdil gól Benzemy, který se zjevil sám před Llorisem a nezaváhal. Na konečných 3-0 pak upravil v podobné situace Ángel di María. Real Madrid přerušil sedmileté čekání na postup přes první vyřazovací kolo a může se těšit na páteční los.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace