Quique Sánchez Flores: Hrát v neděli od 12 hodin? Skvělé

Quique Sánchez Flores (© as.com)

Quique Sánchez Flores si postěžoval na pondělní dohrávky, trenér Atlética Madrid by po vzoru Segundy naopak rád viděl zápasy v nedělní poledne.

"Jsem této možnosti nakloněn. Hrát v neděli od 12 hodin, to by bylo skvělé. Na stadionu Vicente Calderóna by bylo plno. Znamenalo by to výbornou atmosféru. Fotbal by se měl dělat hlavně pro fanoušky, ale ve Španělsku tomu tak vždy není," uvedl Quique Sánchez Flores.

Atlético vyzve v pondělním utkání, které uzavře program osmnáctého kola, Hércules. "Jako trenér mám radši, když hrajeme první zápas kola, ne poslední. Když hrajete v sobotu, tak můžete dostat soupeře, který nastoupí později, pod tlak. Navíc si myslím, že pondělní termín nevyhovuje ani fanouškům, kteří jsou chloubou Atlética."

Quique Sánchez Flores ujistil, že cílem Atlética je stále skončit v první čtyřce, čímž by si zajistilo účast v Lize mistrů: "Pokud zakončíme první polovinu sezóny se ziskem 30 bodů, budeme k tomu mít dobře nakročeno. Každý bod navíc by byl příjemný."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace