Raiola chce do Realu Madrid přivést velké jméno. Pogbu či Hålanda?

Mino Raiola (© marca.es)

Hráčský superagent Mino Raiola prohlásil, že chce v létě přivést do Realu Madrid velké jméno.

Jaké konkrétní Raiola myslel? Podle všeho Paula Pogbu z Manchesteru United, jehož si vysnil trenér Bílého baletu Zinédine Zidane. Deník Marca ale spekuluje i o Erlingu Brautu Hålandovi, kterému stačily dva měsíce, aby zaujal v dresu Borussie Dortmund. I mladý Nor patří do Raiolovy stáje.

"Nevím, co se stane," říká Raiola o 27letém Pogbovi, jemuž vyprší kontrakt na Old Trafford v létě 2021. "K dnešnímu dni to nemůžeme vědět. Teď je důležitý klub a tým, který bojuje o postup do Ligy mistrů. Pak uvidíme. Existoval velký zájem (ze strany Realu Madrid), ale nebylo to možné. Loňský rok je minulostí. Uvidíme."

"Je radost ho sledovat, jak se každým zápasem zlepšuje," pokračuje ohledně teprve 19letého Hålanda. "Nikdo nečekal, že se v Dortmundu tak rychle prosadí v lize i Lize mistrů. Myslel jsem si, že přestup ze Salzburgu uspěchal, ale jeho fotbalový vývoj je rychlejší, než jsme mohli čekat. Ještě může jít hodně nahoru. Bude v Borussii, jak dlouho bude potřeba. Nemyslím si, že během letošního léta přestoupí."

"Moje vztahy s Realem Madrid jsou skvělé. Často se s José Ángelem (Sánchezem - ředitelem klubu) bavím o fotbale. Věřím, že jednou přivedu do Realu Madrid špičkového hráče. Teď tam mám Areolu, ale to je polovičatá operace, protože jde o hostování. Chci tam přivést hotového hráče a pokusím se o to letos v létě. Byla by to velká čest pro mě i mé hráče, protože Real Madrid je velký klub."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace