Ramosova odplata Realu se odkládá

Sergio Ramos v dresu PSG

Sergio Ramos přišel loni v létě do PSG jako jedna z posil, které měly napomoci pařížskému klubu k vítězství v Lize Mistrů. Do milionářské soutěže ale ani jednou nezasáhl kvůli svalovému zranění a nezahraje si ani proti svému bývalému klubu, Realu Madrid.

Španělský obránce Sergio Ramos společně s Anderem Herrerou chyběli na pondělím tréninku PSG na Cam de Loges a trenér Pochettino musel potvrdit, že do středeční bitvy na Santiago Bernabeu rozhodně nezasáhnou.

Od srpnového příchodu do Paříže trápí španělského zadáka řada svalových zranění a tak k dnešnímu datu má na svém kontě pouze pět odehraných zápasů v Ligue 1 a ani jeden v Lize Mistrů. PSG proto podle posledních vyjádření zvažuje, že s hráčem v červnu ukončí smlouvu.

Chystaná odveta bývalému klubu se neuskuteční, jistě ne v této sezóně. Ramos se na utkání dlouho těšil, už jen proto, že první utkání v Paříži musel vynechat. Svým bývalým fanouškům chtěl ukázat, že má fotbalu ještě co dát. Od začátku sezóny PSG odehrálo již sedm pohárových utkání, ale Ramos ani do jednoho nezasáhl. Nejblíže byl 24. listopadu, kdy se v průběhu druhého poločasu proti Manchesteru City rozcvičoval.

Trenér Mauricio Pochettino nicméně prozradil, že Sergio Ramos k utkání s týmem odcestuje. „Sergio nás požádal o svolení, rád by cestoval do Madridu. Je to hráč, který v Realu strávil prakticky celou svou kariéru, byl sedmnáct let jeho kapitánem a vyhrál s ním vše co se dalo. Je jasné, že se tam rád vrátí a požádal nás, zda může cestovat s týmem a být součástí utkání, stejně jako ostatní hráči, kteří nemohou nastoupit. V této rozhodující chvíli je důležité, abychom byli všichni společně a táhli za jeden provaz,“ dodal Pochettino.

Trenér PSG do prvního utkání poslal na hřiště útočnou trojici Mbappé – Messi – Di Maria a zvažuje, že vítěznou sestavu zopakuje. „Všichni tři hráči jsou výborní a snažili se v tréninku. Uvidíme, zda se zapojí i Neymar. Ani jeden z týmů nebude v utkání favoritem, pokusíme se vymyslet jinou herní strategii oproti prvnímu utkání a uvidíme, zda nám bude fungovat.“

Další aktuální novinky o Realu Madrid a exkluzivní články najdete na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace