Rayo má do konce rekonstrukce uzavřený stadion. Zápas proti Athleticu byl odložen

Madrid uzavřel stadion ve Vallecas (© as.com)

Vedení madridské provincie uzavřelo Rayu Vallecanu stadion do doby, než na něm skončí stavební práce.

Důvodem je incident během utkání prvního kola ligové sezóny. Při zápase proti Seville se totiž po pádu do asi metrové díry lehce zranil čtyřletý chlapec, na nedostatečnou bezpečnost upozornili fanoušci madridského celku.

Vedení regionu dnes La Ligu a samotný klub informovalo o trestu, který bude platit až do chvíle, kdy budou práce ve Vallecas dokončeny, tedy zhruba do poloviny října. La Liga následně vydala prohlášení, že odkládá střetnutí třetího kola Rayo - Athletic, náhradní termín prozatím nebyl určen.

Nyní budou všechny strany hledat řešení vzniklé situace. V úvahu připadají tři scénáře. Rayo by mohlo ve Vallecas nastoupit do nadcházejících mačů za zavřenými dveřmi bez diváků, což se však nejeví jako příliš pravděpodobné, najít si dočasný domov na jiném madridském stadionu nebo si prohodit pořadatelství zápasů a odehrát je na půdě soupeře. Podle všeho se bude jednat o utkání Rayo - Athletic, Rayo - Alavés a Rayo - Espanyol.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace