Real hledá nového brankáře: Courtoisova sezóna skončila dříve, než začala

Belgický brankář, Thibaut Courtois, v dresu Realu Madrid

Miláček fanoušků Realu Madrid a belgická reprezentační jednička se vážně zranila v tréninku a královský klub musí okamžitě najít náhradu. Po operaci křížových vazů v koleni bude totiž Courtois klubu chybět prakticky celou sezónu, což je těsně před jejím zahájením velký problém.

Na ranním tréninku Realu Madrid utrpěl brankář, Thibaut Courtois, vážné zranění levého kolene. Belgičan bude muset být v nejbližších dnech operován, je ale již nyní jisté, že se Real musí urgentně vrhnout na přestupový trh a začít hledat novou brankářskou jedničku.

Po vyšetření, která byla provedena u našeho hráče, Thibauta Courtoise, mu byla diagnostikována trhlina v předním zkříženém vazu levého kolene. Hráč se v nejbližších dnech podrobí operaci,“ zněla šokující zpráva na sociálních sítích, kterou Real Madrid potvrdil, vyřazení belgického hráče z velké části nadcházející sezóny.

Brankářský post je pro každý klub klíčový a ztráta jedničky mezi třemi tyčemi s sebou pro tým vedený Carlem Ancelottim nese řadu nemalých problémů. Aby merengues pomohli italskému manažerovi co nejvíce usnadnit vstup do sezóny, zvažují příchod jednoho ze tří brankářů.

David De Gea je jméno, které není fanouškům Bílého baletu cizí. V předchozích letech se Real Madrid pokoušel madridského rodáka opakovaně podepsat, ale přestup zůstal pouze viset ve vzduchu. Nyní, když je De Gea po vypršení smlouvy v Manchester United opět volným hráčem, se brankáři naskýtá skvělá příležitost vrátit se do vlasti a připojit se k Realu.

Kepa Arrizabalaga je v současné situaci brankářem Chelsea. Po baskickém rodákovi pokukuje Bayern Mnichov, ale zdá se, že jednání o možném přestupu zahájí také Real. O Arrizabalagovi Bílý balet uvažoval již v minulých letech, což by případné kontaktování všech stran mohlo usnadnit.

Brankář Getafe, David Soria, je třetí z možností, které jsou nyní v sídle Realu Madrid brány v potaz. Soria byl v minulosti blízko přestupu do Realu ve chvíli, kdy se mluvilo o odchodu Lunina. Jeho zkušenosti z La Ligy a schopnost zvládat situace pod velkým tlakem by se mohly ukázat jako cenné pro tým v tomto kritickém období.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace