Real Madrid pokazil Atléticu 110. výročí založení klubu

Fanoušci byli tradičně skvělí, ale ani to nestačilo (© marca.es)

Atlético Madrid nezlomilo prokletí, které ho provází v soubojích s Realem Madrid už čtrnáct let, a znovu s městským rivalem prohrálo.

Fanoušci Los Colchoneros věřili, že tentokrát to už vyjde. Takhle rozjeté Atlético tu nebylo už dlouho, na stadionu Vicente Calderóna panovala elektrizující atmosféra, kterou ještě podpořila oslava 110. výročí založení klubu, soupeř nastoupil ve výrazně oslabené sestavě...

Když dal Radamel Falcao už ve čtvrté minutě úvodní branku, naděje příznivců se ještě zvýšily. Jenže nic z toho nestačilo. Historie se opakovala. Vlastní gól Juanfrana a další trefa Di Maríi otočily skóre na konečných 1-2 z pohledu Atlética.

Třicátý říjen 1999 tak i nadále zůstává posledním dnem, kdy Atlético porazilo Real Madrid. Další šance čeká na červenobílé v květnovém finále Copa del Rey. Využijí ji, nebo se naopak nůžky mezi oběma soky ještě více rozevřou?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace