Real Madrid poslal Reguilóna na hostování do Sevilly a Ødegaarda do Realu Sociedad

Sergio Reguilón se Sergiem Ramosem (© marca.es)

Sergio Reguilón je sedmou letní posilou Sevilly, která ho získala na roční hostování z Realu Madrid. Na rok opouští Bernabéu také Martin Ødegaard, jenž našel nové působiště v Realu Sociedad

V dresu Bílého baletu byl Reguilón jednou z mála pozitivních zpráv zpackané sezóny 2018/2019, kdy pod vedením Santiaga Solariho dostával na pozici levého beka přednost před zkušeným Marcelem Vieirou. Návrat Zinédina Zidana na lavičku však znovu udělal z Reguilóna náhradníka, nedávno navíc klub přivedl Ferlanda Mendyho, čímž se konkurence na daném postu ještě zvýšila.

Dvaadvacetiletý Reguilón se proto rozhodl odejít do Sevilly, kterou trénuje Julen Lopetegui. Právě bývalý kouč Realu Madrid o Reguilóna hodně stál. Dohoda zní na roční hostování, opce na trvalý přestup její součástí není.

Podobné podmínky jsou i v případě Martina Ødegaarda, byť je podle neoficiálních informací součástí dohody opce na prodloužení hostování o druhou sezónu. Norský reprezentant přišel na Bernabéu před čtyřmi roky, v La Lize však zaznamenal jediný start, neboť většinu času strávil v rezervní Castille a na hostováních v Nizozemsku. To poslední ve Vitesse bylo pro talentovaného záložníka konečně úspěšné, v 35 zápasech v Eredivisie se mohl pochlubit bilancí 9 branek a 12 asistencí.

Roční angažmá v Realu Sociedad by mělo Ødegaardovi pomoci přizpůsobit se nárokům španělské nejvyšší soutěže s vidinou následného uplatnění v kádru Realu Madrid.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace