Real Madrid představil Isca

Isco v dresu Realu Madrid (© marca.es)

Real Madrid dnes oficiálně představil fanouškům Isca, posilu z Málagy, která bude nosit na bílém dresu číslo 23.

"Pro hráče není nic většího, než hrát za Real Madrid. Je to maximum. Měl jsem hodně nabídek z celé Evropy, ale měl jsem jasno, že chci oblékat dres Realu Madrid. Chci si fotbal užívat a pomoci klubu k zisku mnoha titulů," prohlásil Isco.

Na Bernabéu zavítalo na představení hvězdné posily, za kterou Real Madrid zaplatil 27 milionů eur, asi osm tisíc fanoušků. "Real Madrid musí hrát atraktivní fotbal a vyhrávat trofeje. Věřím, že mu k tomu můžu pomoci. Chci se učit od nejlepších hráčů."

"Přicházím do velkého klubu, ve kterém chci dokázat velké věci. Jsem připraven přizpůsobit se jakémukoliv postu v sestavě. Odvezdal jsem Málaze vše, nyní jsem takový Madridista, jak jen to jde. Ať nikdo nepochybuje o tom, že budu na hřišti bojovat do poslední chvíle," dodal 21letý ofenzivní záložník, jenž vzápětí vysvětlil, proč nevyslyšel skandování fanoušků a nepolíbil znak. "Právě jsem přišel a obdivuji Real Madrid natolik, že si chci vybojovat právo líbat jeho znak na trávníku."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace