Real Madrid půjde do odvety proti Bayernu s jednogólovým mankem

Ribéryho radost (© marca.es)

Real Madrid prohrál v prvním utkání semifinále Ligy mistrů v Mnichově s Bayernem 1-2. Bílý balet tak bude muset v odvetě otáčet nepříznivý výsledek.

Pokud se chtějí svěřenci José Mourinha do Allianz Areny, kde se hraje v květnu finále soutěže, vrátit, pak musí na Bernabéu bezpodmínečně zvítězit. A k tomu budou potřebovat lepší výkon, než jaký předvedli dnes.

Utkání nenabídlo takové ofenzivní hody, jak mnozí fanoušci doufali, přesto bylo zajímavé. Jako první zahrozil Benzema, proti jehož ráně vytáhl Neuver pohotový zákroky. První velká šance Bayernu už skončila gólem. Po rohovém kopu se k odraženému míči dostal Ribéry a propálil vše, co mu stálo v cestě.

V závěru prvního poločasu předvedl dobrý zákrok i Casillas, když vyrazil střelu Maria Gómeze po rychlém kontru. Do šaten se šlo za vedení Bavorů.

To však nevydrželo po změně stran dlouho. V 53. minutě vychytal Cristiana Ronalda Neuer, akce ale pokračovala křížnou přihrávkou Benzemy skrz malé vápno, přiťuknutím Cristiana Ronalda Özilovi, jenž už měl snadnou úlohu, aby dopravil balón do sítě.

Chvíle po vyrovnání patřily Realu Madrid, ovšem bez gólového efektu. S blížícím se koncem zápasu to byli domácí, kdo se důarazněji hlásil o vítězství. Mario Gómez nejprve z gólové pozice zklamal, když napálil míč mimo, aby později hlavičkoval do náruče Casillase.

Když už se zdálo, že Real Madrid výhodnou remízu udrží, dočkal se Bayern zasloužené odměny za svou vytrvalost. Lahm ustal Coentrãovi, přízemním centrem našel Maria Gómeze, který se silou dostal před Arbelou a skóroval. V nastaveném čase odpustil Howard Webb červenou kartu Marcelovi za ostrý zákrok Müllera, na výhře německého celku se už nic nezměnilo.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace