Real Madrid shání brankáře. Má na to týden

Júlio César (© goal.com)

Zranění Ikera Casillase spustilo v Realu Madrid varovnou sirénu. Klub se narychlo snaží před koncem lednového přestupového období získat náhradu.

Casillas se dnes podrobí operaci zlomeného prstu na ruce. Po zákroku čeká reprezentačního gólmana pauza, která v ideálním případě bude trvat 6 až 8 týdnů. Lékaři však připouštějí, že se může protáhnout i na delší časový úsek.

Real Madrid se proto poohlíží po náhradě, která by mužstvu pomohla v klíčové fázi sezóny. Bílý balet čeká semifinále Copa del Rey proti Barceloně a osmifinále Ligy mistrů proti Manchesteru United. A v obou dvouzápasech se s největší pravděpodobností bude muset obejít bez Casillase.

V radaru Madriďanů se ocitl Andrés Fernández, který je ovšem v Osasuně smluvně vázán do roku 2015 s výkupní klauzulí ve výši 9 milionů eur. Dalším favoritem je Roberto Jiménez, jenž chytá za Zaragozu, kde podepsal kontrakt do léta 2016. Práva na něj nevlastní samotný klub, ale jedna ze společností, která spadá pod Agapita Iglesiase.

Pokud zabrousíme mimo La Ligu, je s Realem Madrid spojován Júlio César z QPR. Zkušený Brazilec působil pod Mourinhem už v Interu Milán a operaci by mohly usnadnit i dobré vztahy mezi oběma celky.

Teprve dvacetiletý Marc-André ter Stegen z Borussie Mönchengladbach je další možností. Nadějný Němec by však byl spíše sázkou do budoucna a navíc je v hledáčku dalších zájemců, mimojiné Barcelony.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace