Real Madrid si proti Dinamu Záhřeb s chutí zastřílel

Realu Madrid se dařilo i bez několika opor (© marca.es)

Real Madrid deklasoval v pátém utkání základní skupiny Ligy mistrů Dinamo Záhřeb 6-2 a zůstává stoprocentní.

Bílý balet si dalším ofenzivním koncertem zajistil postup z prvního místa. A to i přes to, že José Mourinho podle očekávání obměnil základní jedenáctku. Příležitost tak dostal mezi třemi tyčemi Adán, v obraně Varane či Lass, v záloze Şahin a Callejón. V útoku se objevilo duo Benzema a Higuaín, Cristiano Ronaldo zůstal na lavičce náhradníků.

Změny se na domácím celku neprojevily, mužstvo působilo kompaktním dojmem a utkání skončilo dříve, než vlastně pořádně začalo. Uběhlo pouze devět minut a na ukazateli skóre už svítila na straně Realu Madrid trojka.

První se prosadil po dvou minutách Benzema, když zakombinoval s Özilem. O chvíli později si Francouz připsal asistenci, kterou vybídl ke skórování Callejóna. Drtivý nástup potvrdil Gonzalo Higuaín, jenž si zasekávačkou položil obránce a elegantním dloubákem poslal míč do sítě. Na poločasových 4-0 upravil Mesut Özil z dorážky.

Druhé dějství začalo stejně jako to první. Perfektní pas Varane zúročil v další branku José María Callejón. Završení setu bylo velmi povedené, Higuaín našel patičkou Benzemu, který znovu zamířil přesně. Útočné duo Realu Madrid ukázalo, že si na hřišti umí vyhovět.

Hattrick znemožnilo Benzemovi po přehození beka a následných nůžkách břevno. V závěru domácí polevili a rušno začalo být i před Adánem. Dvojka Bílého baletu inkasovala z hlavy Beqiraje, v nastaveném čase překonal Adána ještě Tomecak. Na jasné výhře Realu Madrid se už nic nezměnilo, Bernabéu zažil další večer, po kterém šli fanoušci domů nadmíru spokojení.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace