Real Madrid uplácel rozhodčí dávno před Barcelonou, tvrdí bývalý policejní komisař Villarejo

Bývalý policejní komisař, José Manuel Villarejo, ujistil širokou veřejnost v rozhlasové debatě, že veškerou dokumentaci k trestnímu řízení ve věci Negreira mu poskytli lidé z okolí Joana Laporty. Opravdovou bombou ale je tvrzení, že Real Madrid uplácel rozhodčí již dávno před Barcelonou, nicméně využívá toho, že je prezident Florentino Pérez nedotknutelný.

Bývalý policejní komisař, José Manuel Villarejo, v rozhlasové debatě prohlásil, že podplácení rozhodčích není ve španělské lize žádnou novinkou. „Florentino Pérez uplácel arbitry dávno předtím, než to začala dělat Barcelona. Prezident Realu Madrid je ale nedotknutelný, protože nic nevyšlo najevo.

Ten, kdo by se odvážil odsoudit Florentina, by byl sebevrah,“ dodal Villarejo. „Je nemožné prošetřovat cokoli, co se týká Florentina Péreze,“ píchl si do slavného klubu a jeho prezidenta bývalý policejní vyšetřovatel.

Real Madrid s reakcí neztrácel čas a v oficiálním prohlášení oznámil, že podal na komisaře Villareja žalobu za nepravdivá obvinění, která pronesl v rozhovoru pro stanici RAC1. „Prezident C.F. Real Madrid, Florentino Pérez, nařídil okamžité podání žaloby proti bývalému komisaři za obvinění pronesená v katalánské rozhlasové stanici RAC1.“

José Manuel Villarejo zároveň uvedl další podrobnosti o svém vztahu s prezidentem Pérezem. „Zesnulý místopředseda vlády, Alfredo Pérez Rubalcaba, který byl zarytým fanouškem Realu Madrid, mi říkával, abych ani nepomyslel na to, že půjdu do madridské lóže, protože to je prakticky jako být v televizním studiu.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace