Real Madrid v Istanbulu trpěl, ale postupuje

Záběr z utkání (© marca.es)

Real Madrid nebude chybět v semifinále Ligy mistrů, přestože prohrál v Istanbulu s Galatasarayem 2-3.

Domácí vítězství 3-0 z minulého týdne posunulo Bílý balet dále. Znovu se ale ukázalo, že Liga mistrů je tak náročnou soutěží, že ani ti nejlepší si nemohou dovolit polevit. Nikdy a nikde.

Real Madrid šel do kabin s vedením 1-0, které mu zajistil Cristiano Ronaldo. Šlo o zasloužený výsledek, neboť hosté byli v Istanbulu lepším týmem a nic nenasvědčovalo tomu, že by se utkání z jejich pohledu mělo nějak zkomplikovat.

Jenže ve druhém dějství Mourinhova parta polevila. A to se nevyplácí. Eboueho branka se změnila z lehké úpravy skóre v obrovský impuls, který posunul Galatasaray ke slepeným gólům Sneijdera a Drogby. Zaplněný stadion hnal turecký celek k dalším dvěma trefám, který by znamenaly senzační obrat.

Ke štěstí Realu Madrid nepřišly. Naopak v nastaveném čase zmírnil porážku svým druhým gólem v zápase Cristiano Ronaldo. Na výsledku nic nezměnilo ani vyloučení Arbeloy. Blancos postoupili do semifinále trnitější cestou, než kdo očekával. 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace