Real Madrid v Moskvě remizoval

Real Madrid vedl, ale nakonec se musel spokojit s remízou (© marca.es)

Real Madrid vstoupil do vyřazovací části Ligy mistrů remízou na hřišti CSKA Moskva v prvním utkání osmifinále.

V průměrném utkání šli hosté do vedení v prvním poločase zásluhou Cristiana Ronalda, v jedné z posledních akcí zápasu ale dokázalo CSKA vyrovnat. O postupujícím se tak rozhodne až v odvetě na Bernabéu.

Jako první zahrozili v Lužnikách domácí, Dzagoev však v těžké pozici mířil mimo tři tyče branky Ikera Casillase. O chvíli později zkoušel na opačné straně štěstí ranou z dálky Benzemy. Míč proletěl mimo a Francouz si navíc přivodil svalové zranění, na hřišti ho nahradil Higuaín.

Po necelá půlhodině přišel první a poslední gólový moment Realu Madrid. Centrovaný balón obrana odvrátila pouze ke Cristianu Ronaldovi, jehož střelu z první brankář nedokázal zastavit.

Ve druhém poločase pokračoval podobný obrázek. Real Madrid mohl své vedení navýšit, to by však Callejón nesměl mířit mimo branku. Pozorná obrana Blancos v čele s Pepem dlouho CSKA nepouštěla na dostřel Ikera Casillase. Až v 93. minutě se zrodilo vyrovnání. Wernbloom se opřel do míče a Casillas mohl pouze sledovat, jak se síť vlní.

CSKA Moskva zůstává ve hře o postup do čtvrtfinále, na Bernabéu ale bude velkým favoritem Real Madrid, kterému stačí k posunu do další fáze jakákoliv výhra.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace