Real Madrid věří v sílu domácího prostředí

fanoušci Realu Madrid

Ancelottiho svěřenci doufají, že jim síla fanoušků a domácí prostředí napomůžou k dalšímu epickému obratu v odvetě proti Manchesteru City. Cesta do finále vede přes Santiago Bernabeu a Bílý balet doufá, že se mu na domácí půdě podaří potopit City stejně jako PSG a Chelsea v předchozích kolech.

Naštěstí pro Real Madrid se o postupujícím do finále letošní Ligy Mistrů rozhodne na Santiago Bernabeu. Požehnání přímo z nebes, protože jinak by to s akciemi Realu vypadalo velice zle. „Musíme vyběhnout na Bernabeu, potřebujeme ale naše fanoušky jako nikdy předtím. Budeme chtít udělat něco magického a to je vyhrát. Zbývá devadesát minut na to, abychom před našimi fanoušky rozhodli,upozornil na výhodu domácího prostředí Vinicius, jeden z úspěšných střelců úterního zápasu.

To, že může být Santiago Bernabeu rozhodujícím faktorem, už zjistili předchozí soupeři. A fanoušci Realu svůj tým na holičkách nechat nechtějí, už v úterý ráno totiž bylo odvetné utkání beznadějně vyprodáno. „Věříme v kouzlo Bernabeu, naši fanoušci musí být připraveni,“ doufám v pomoc dvanáctého hráče trenér Ancelotti.

Svatostánek Bílého baletu přivítá Guardiolovu družinu v plné síle a chystá se na prožití dalšího magického večera. Třetího v letošním ročníku Ligy mistrů. Právě díky neuvěřitelné podpoře domácího publika se Real dostal ve skupinové fázi na první místo v tabulce a štěstí mu přálo i během losu v další fázi. Pokaždé se totiž odveta hrála před domácím publikem. A to je ona výhoda, kterou Bílý balet letos naplno využívá.

PSG Real prohrál první zápas, v odvetě prohrával již 0-1, pak ale začal úřadovat král Benzema a konečný výsledek 3-1 byl šokující. Londýnská Chelsea přijela na Bernabeu otáčet domácí prohru 1-3, ale brzy vedla 3-0 a s Realem se fanoušci pomalu loučili. Až do chvíle než zavelem k obratu Rodrygo a o postupu rozhodl opět Benzema.

Ne nadarmo se říká, do třetice všeho dobrého. Nebo to snad tentokrát bude „tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu? Santiago každopádně chystá pro Guardiolův tým Bílé peklo.

Další aktuální novinky o Realu Madrid a exkluzivní články najdete na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace