Real se cítí připraven na první ostrý zápas sezony

Hráči Realu Madrid (© as.com)

Trenér Realu Madrid José Mourinho si na včerejší tiskové konferenci pochvaloval přípravu svého týmu během soustředění v USA a v Číně.

Mančaft je pohromadě již od 11. července, což madridský lodivod považuje za velkou výhodu, protože hráči konkurenční Barcelony trénovali v kompletním složení pouze poslední týden. Real Madrid zaznamenal sedm výher ze sedmi zápasů při celkovém skóre 27:5, zatímco Barca vyhrála třikrát, dvakrát remizovala a dvakrát prohrála (skóre 8:11). Možná jedním z důvodů byla absence hvězdného Lionela Messiho, který se k týmu připojil až v úterý, nebo si Katalánci stále zvykají na nové dresy s logem Qatar Foundation!

Mourinho opět nezapomněl poukázat na jarní duely mezi jeho mužstvem a Barcelonou, když poznamenal, že jej v jeho chování nikdo nezmění a neumlčí (navzdory snížení trestu od UEFA) ani při jeho pozápasových komentářích, protože takový prostě je. Portugalec je spokojen se současným týmem a neplánuje do konce přestupového období nikoho dalšího přivést, protože všechny posty má kvalitně zdvojené.

Jako hlavní strategii proti poslednímu vítězi Španělského superpoháru Mourinho plánuje aktivní presink od první minuty utkání, napadání již na soupeřově polovině a tradiční fyzická hra, která dělá technickým hráčům Barcelony problémy. Karim Benzema, který se předvedl ve výborném světle během přípravných zápasů, bude jediným hrotovým hráčem v základní sestavě Realu a tím pádem i prvním obráncem. Jediný otazník zůstával viset nad Argentincem Di Maríou a novou posilou z Benficy Fabiem Coentraem, kteří soupeří o post krajního záložníka. Real by měl tedy nastoupit v následujícím složení: Casillas – Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo – Alonso, Khedira – Di María, Ozil, Ronaldo – Benzema.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace