Real Sociedad a Athletic opět na ostří nože. Kvůli 16letému talentu

Unai López (© marca.es)

Zástupci Realu Sociedad a Athleticu se do sebe opět pustili. A jako ve většině případů jde o přestup mladého fotbalisty.

Tentokrát je předmětem sporu teprve 16letý mládežnický reprezentant Španělska Unai López. Zatímco ze Zubiety se ozývají hlasy o okradení souseda, Lezama tvrdí, že se přestup uskutečnil z iniciativy hráčovy rodiny, svou roli sehrál také teenagerů agent.

"Athletic neudělal nic pro to, aby ho získal. Byl to samotný hráč, kdo se našemu klubu nabídl a prohlásil, že by do Athleticu rád přestoupil. V opačném případě by stejně zamířil do Barcelony, která o něj usilovala," prohlásil technický ředitel Lezamy Fernando Quintanilla.

Bittor Alkiza, jenž je v Realu Sociedad zodpovědný za mládežnické výběry, ale vidí situaci jinak: "Jsou kluby, které hodně mluví o tom, co mají doma. Při první příležitosti však šlohnou něco od sousedů."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace