Remízoví králové. Netopýři z Valencie mohou mít rekord, do Evropy ale taková cesta nevede

Čekají Valencii cesty po Evropě, nebo ne? (© marca.es)

Neprohrávají, ale ani nevyhrávají. Fotbalisté Valencie se sice mohou stát remízovými rekordmany, do Evropy však taková cesta nevede.

Dosud platí, že nejvíce nerozhodných výsledků nasbíralo v jednom ročníku La Ligy Deportivo, a to v sezóně 2015/2016, kdy si rozdělilo se soupeřem body v osmnácti případech. Letošní Valencia má po pětadvaceti kolech z osmatřiceti remíz už 15.

A přestože se Netopýři usadili v lepší polovině tabulky, stále se jim nedaří navázat bezprostřední kontakt s nejlepší šestkou, která se kvalifikuje do kontinentálních soutěží. Pokud budou i nadále počítat body převážně po jednom, historie jim mnoho důvodů k optimismu nenabídne.

Za posledních dvacet let se totiž povedlo jen jednomu celku postoupit do Evropy poté, co zakončil ligový ročník s 15 či více remízami, a to Zaragoze v sezoně 1999/2000. Napodobí ji Valencia, nebo na remízách pohoří?

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace