Reprezentanti na čtyřech kolech, aneb od supersportů až po dodávku

David de Gea za volantem dodávky (© marca.es)

Fotbalisté a luxusní vozy, spojení, které platí ve většině případů. Jak na tom jsou v tomto směru španělští reprezentanti?

Většina jich má automobilů více a převažují ty výkonné a drahé, najdou se však i kuriozity.

To je případ Davida de Gey. V Manchesteru United řídil díky spolupráci klubu s Chevroletem model Captiva, který později vyměnil za Nissan. V garáži mu parkují i luxusní Mercedes GLE či Audi RS5 s výkonem 450 koní. Do tréninkového centra anglického klubu ale jezdil také dodávkou Mercedes Vito, což mnozí posměšně komentovali slovy, že by mu Rudí ďáblové měli zvýšit plat...

Jordi Alba patří mezi hrstku hráčů, kteří nemají řidičské oprávnění. Když fotbalisté Barcelony obdrželi od sponzora Audi Q7, musel za volant usednout otec 29letého beka. 

Stoper Realu Madrid Sergio Ramos se může pochlubit Audi R8 Spyder s výkonem 540 koňských sil, do sídla kubu však dorazil i s "vytuněným" a modernizovaným Seatem 600 L ze začátku sedmdesátých let, který mu věnoval bratr. Kapitán Bílého baletu byl při té příležitosti samozřejmě i stylově oblečen.

Mercedes SLK, Porsche Cayenne či Audi RS 6 Performance (605 koní) patří do sbírky Gerarda Piquého. Jeho oblíbeným vozítkem je ovšem terénní čtyřkolka Polaris RZR XP 900.

Šikula Isco si libuje ve Ferrari Ferrari F12 Berlinetta s neskutečným výkonem 740 koní. Jeho spoluhráči Dani Carvajal, Marco Asensio, Nacho Fernández či Lucas Vázquez řídí obvykle jen sponzorské vozy od klubu, stejně tak barcelonský Busquets. Álvaro Odriozola z Realu Sociedad, Nacho Monreal z Arsenalu či Kepa Arrizabalaga z Athelticu mají prozměnu společného, že na tréninky jezdí "obyčejnými" auty, která nepoutají pozornost.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace