Revoluce. První Enriqueho nominace je plná změn

Luis Enrique (© as.com)

Luis Enrique zveřejnil první nominaci po svém nástupu do funkce trenéra národního týmu a o překvapení není nouze.

Jde o seznam jmen, která poměří v rámci nově vzniklé Ligy národů poměří 8. září síly s Anglií ve Wembley a 11. září s Chorvatskem v Elche. 

Enrique se rozhodl nepovolat Jordi Albu, Kokeho, Lucase Vázqueze či Iaga Aspase, naopak nominoval Diega Llorenteho, přestože je krátce po operačním zákroku a nebude moci nastoupit.

Další změnou je zařazení Paua Lópeze, Raúla Albiola, I. Martíneze, Ceballose, Gayi, Marcose Alonsa, Rodriho, Moraty či Susa.

Gerard Piqué, Andrés Iniesta a David Silva s předstihem ohlásili konec v národním týmu.

Nominace Španělska na zápasy proti Anglii a Chorvatsku:

Brankáři: De Gea (Manchester United), Kepa (Chelsea) a Pau López (Betis).

Obránci: Carvajal (Real Madrid), Azpilicueta (Chelsea), Albiol (Neapol), Diego Llorente (Real Sociedad), Nacho (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Íñigo Martínez (Athletic), Marcos Alonso (Chelsea) a Gayá (Valencia).

Záložníci: Busquets (Barcelona), Sergi Roberto (Barcelona), Rodri (Atlético), Saúl (Atlético), Thiago (Bayern) a Ceballos (Real Madrid).

Útočníci: Isco (Real Madrid), Asensio (Real Madrid), Morata (Chelsea), Diego Costa (Atlético), Suso (AC Milán) a Rodrigo (Valencia).

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace