BLOG: Reyes : Míchel chce, aby som bol dôležitým hráčom

José Antonio Reyes (marca.com)

Bývalý útočník Arsenalu sa chystá na svoju prvú kompletnú sezónu v Seville po jeho návrate do klubu v januárovom prestupovom období. Reyes priznal, že hovoril s manažérom Míchelom , ktorý ho vyzval, aby preukázal viac vodcovstva a upevnil svoju autoritu v tíme.

"Pomerne veľa som sa rozprával s bosom, povedal mu čo chcem a on povedal mne čo čaká odomňa, čo je podstatné, aby som bol dôležitým hráčom. Sľúbil som mu, že budem pracovať na 100%, aby som dal tímu to najlepšie."

"Máme dobrý, ztmelený tím , trénera nevynímajúc. Musíme byť presní, nikto si nesmie dovoliť znevažovať hockoho iného a bos robí skutočne skvelú prácu aby budoval tímového ducha. Hodne pracujeme na kondícii , ktorá je dôležitá , pretože všetko čo teraz urobíme sa nám vráti neskôr" uviedol Reyes.

Hráč Sevilly taktiež verí, že predsezónna príprava strávená v kruhu spoluhráčov mu pred nadchádzajúcou sezónou veľmi prospeje. "Byť počas predsezónnej prípravy s vašimi spoluhráčmi je dôležité. Možete sa spýtať kohokoľvek , som v perfektnej kondícii, cítim sa skvele. Predsezóna príprava strávená s tímom je rozdielna ako tá počas sezóny" povedal.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace