BLOG: Ronaldinho: Messi je lepší než Cristiano Ronaldo

Bývalý brazilský reprezentant Ronaldinho tvrdí, že Messi je lepší, než Portugalec Cristiano Ronaldo. A, že Neymar bude jednou lepší, jak tito dva. Brazilec Ronaldinho začal svou hvězdnou kariéru v Brazilském Grémiu. Odkud zamířil za více než 5 milionů euro do Pařížského Saint Germain, zde zářil. A začala o něj mít zájem Barca. Kam také za 32 mil. € přestoupil a ukazoval ve Španělsku své nadání. Bývalý dvojnásobný vítěz Nejlepšího hráče FIFA dnes hraje v Mineiru.

,,V současnosti je Leo nejlepším hráčem na světě" - Tyto slova použil nedávno míčový kouzelník a bývalý nejlepší hráč světa, Ronaldinho. Zároveň však bývalý reprezentant podotkl, že jednou přijde čas, kdy skončí nadvláda Argentince a začne nová éra a to éra mladého hráče Santosu. (Schválně hádejte kterého - pokud-li jste tipli Neymara získaváte bludišťáka.) ,,Má na to být nejlepší. Lepší, než Pelé, kterého považuji za nejlepšího hráče všech dob".

Zavzpomínal si také na zápas, kdy dal právě božský Lionel Messi svůj první gól za Barcu. ,,Pamatuji na to, jako by to bylo včera. Měl jsem zrovna míč a viděl jsem Lea, jak si skvěle naběhl, pak jen stačilo mu míč příhrát a on si dokázal poradit jako zkušený střelec" Jsem na to velice pyšný. Rád na tento zápas vzpomínám.

,,Leo bude mít navždy místo v mém srdci" dodává na závěr.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace