Rozhodnuto: Courtoise nahradí v brance Realu Kepa Arrizabalaga

Kepa Arrizabalaga v dresu Chelsea

Po zranění belgického brankáře Thibauta Courtoise se spekulovalo o tom, kdo jedničku Realu v brance nahradí. Odpověď přišla bezprostředně, mezi tři tyče zamíří baskický brankář, Kepa Arrizabaleta, který přijde z londýnské Chelsea. Svého času odcházel na Stamford Bridge s nálepkou nejdražšího brankáře světa, očekávané výkony ale nepřišly, proto šance ukázat se v Realu přichází včas.

Vážné zranění kolena, které utrpěl v tréninku Thibaut Courtois, donutilo Real Madrid k velmi rychlé reakci na přestupovém trhu. Bílý balet muset najít brankáře, který týmu dodá potřebné záruky a mezi několika vytipovanými jmény padlo nakonec to vyvolené: Kepa Arrizabalaga.

Brankář Chelsea, o kterého se pokoušel po nové operaci Manuela Neuera také Bayern Mnichov, je první volbou Carla Ancelottiho a Florentina Pereze, aby v sezóně 2023/24 zaplnil volné místo po zraněném Courtoisovi. Pro španělského rodáka je to nová šance. Poté, co svého času stál 80 milionů eur a stal se nejdražším brankářem v historii, nepodával na Stamford Bridge očekávané výkony, což by teď mohl odčinit.

Ještě předtím, než Real začal zvažovat nabídku hostování pro baskického rodáka, měl na seznamu kandidátů také Maročana Bona. Jeho jméno ale vypadlo téměř okamžitě, protož by na přelomu roku odcestoval na Africký pohár a Real by opět zůstal bez brankářské jedničky. Než bude dohoda mezi španělským a anglickým klubem dotažena, bude v brance Realu nastupovat Lunin. Jeho pozice je ale pouze dočasná. Kdokoliv přijde nyní, stane se novou jedničku klubu.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace