Rozhodujícím faktorem byl Toño, shodli se oba trenéři

Hrdina zápasu Toño (© marca.es)

Fotbal je týmovou hrou, přesto jsou zápasy, které prakticky rozhodne jediný hráč. Jeden z nich se včera hrál na stadionu El Sardinero.

Racing v něm remizoval s Atléticem 0-0. Branka nepadla zejména kvůli fantastickému výkonu domácího gólmana Toña, jenž zas a znovu mařil nekonečnou snahu Madriďanů o vstřelení branky.

Postava mezi třemi tyčemi Kantábrijců doslova přiváděla hostující útočníky k šílenství. Dvaatřicetiletý brankář pohotově vykopl nohou střelu Adriána, který se před ním zjevil tváří v tvář, neuspěl ani hlavičkující Falcao, proti tvrdým ranám Ardy Turana a Diega předvedl Toño bezchybné lety vzduchem.

Toña označili za rozhodující faktor i oba trenéři. "Máme bod díky štěstí a úžasnému brankáři. Atlético hrálo skvěle, jasně nás přehrávalo," prohlásil Juanjo González. Jeho protějšek Diego Simeone mluvil v podobném duchu: "Musíme Toñovi pogratulovat. V tomhle je fotbal krásný. Jeho výkon byl zapamatováníhodný. Hráli jsme tak, jak se vám líbí, ale stačilo to pouze na bod."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace