Rozhovor s Gustavom Munúom

Gustavo Munúa (© elmundo.es)

Tretie miesto v tabuľke Primera División, iba jediný bod za vedúcim Betisom Sevilla. V minulom týždni 100%-ná bilancia troch víťazstiev. Jedno z troch mužstviev, ktoré doposiaľ neutrpelo trpkosť prehry. Reč je o UD Levante... Prinášame Vám krátky rozhovor s brankárom tohto tímu, Gustavo Munúa odpovedal na otázky fanúšikov.

Gustavo, nedávno ste na domácom trávniku porazili Real Madrid, jeho tréner Vás obvinil, že viete dobre provokovať, simulovať, zdržovať... Čo si o tom myslíte ?

"Nechcem sa k tomu veľmi vyjadrovať, pánom na ihrisku je hlavne rozhodca a ak mám byť úprimný, v danom zápase pískal podľa mňa dobre. Pre nás to bol krásny večer, poraziť Real Madrid, to sa predsa nestáva každý deň. Ale myslíme už hlavne na ďaľšie zápasy, z minulosti sa žiť nedá."

Váš krajan Diego Forlán nedávno prestúpil z Atlética Madrid do Interu Miláno. Váš názor ?

"Pri jeho prestupe zohralo určite svoju úlohu viacero aspektov, ale Diego je veľmi dobrý futbalista, skvelý útočník, takže si myslím, že v Miláne nebude mať problém."

Ktorého útočníka sa v La Lige najviac obávate ?

"Toto je ťažká otázka, pretože každý tím má vo svojom kádri dobrých útočníkov a strelcov. Primera División je podľa mňa najlepšia liga na svete, aspoň čo sa taktiky a techniky týka. Nechcel by som menovať iba jedného."

Ako do tímu zapadol Arouna Koné ?

"Veľmi dobre, mám z neho pocit, že je ako víno. Snaží sa nám pomáhať, cíti sa pohodlne. Začal túto sezónu vo veľkom štýle, všetci veríme, že v tom bude aj pokračovať."

Vo Vašom mužstve je aj Ballesteros, aký je ?

"Sergio je veľký profesionál, príklad pre mladých nádejných futbalistov. Sme radi, že ho máme v tíme."

Aký je Váš súčasný vzťah s brankárom Mallorcy Dudu Aouatem ?

"Toto je téma z minulosti, ku ktorej sa nechcem vôbec vyjadrovať."

Najbližšie stretnutie odohráte na štadióne Benito Villamarín, u lídra tabuľky, hostiť Vás bude Betis Sevilla...

"Bude to ťažký zápas, to vieme už teraz. Hrajú veľmi dobre, ich hráči sú psychicky veľmi silní, musíme sa na to dobre pripraviť."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace