Rubén Castro si pochvaluje důvěru, kterou v Betisu má

Rubén Castro (© marca.es)

Mezi elitní kanonýry Primera División se v letošní sezóně přidalo několik překvapivých jmen. Jedním z nich je Rubén Castro.

Třicetiletý útočník má na kontě už čtrnáct branek, což jej drží ve hře o Trofeo Zarra, ceny, která je určená pro nejlepšího střelce sezóny španělské národnosti. Vedoucí Fernando Llorente z Athleticu má o tři zásahy více.

"Stát se nejlepším španělským střelcem? Samozřejmě, že konkurenty sleduji. Mám před sebou Llorenteho, Soldada a Michua, kteří mají na kontě o tři, dva a jeden gól více. Každý útočník má přehledem o tom, jak si vedou ostatní," říká Rubén Castro.

Opora Betisu si libuje zejména v důvěře, které se mu v klubu dostává: "Chtěl jsem dokázat, že jsem hráčem první ligy. Betis mi dal šanci, za což jsem mu vděčný. Mám tady důvěru, kterou potřebuji. To vše má vliv na výkony. V Seville se mi líbí, v šatně panuje skvělá atmosféra. To se odráží na výkonech jednotlivců i celého týmu, málokdo čekal, že se zachráníme s takovým předstihem."

Betis se díky víkendové výhře nad Osasunou dostal na hranici 42 bodů. Ta je považována za dostatečnou, aby týmu zajistila setrvání v nejvyšší soutěži bez ohledu na výsledky konkurentů.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace