Rudiger po Barceloně požaduje 7 milionů eur ročně

Antonio Rudiger, Barcelona - goadnews.com

Barcelona v rámci projektování nového týmu pod vedením Xaviho pro příští sezónu nadále brousí na trhu a hledá volné hráče nebo takové, kteří by byli ochotni přestoupit do katalánského klubu. Ve fázi pokročilého jednání je tak i situace okolo obránce londýnské Chelsea, Rudigera.

 

Katalánský klub se sešel s hráčovým agentem, Sahrem Senesiem, aby se dozvěděl, jaké jsou možnosti Rudigerova přestupu do Barcelony a zda je tomu hráč nakloněn. Barcelona Rudigerův příchod zvažuje stále více, už ne jen jako alternativní posilu v případě odchodu Lengleta nebo Arauja.

Na trhu s volnými hráči si Barcelona v minulých týdnech zajistila podpis Andrease Christensena a Francka Kessieho, nyní se zdá, že je dohoda s Rudigerem velice blízko. Do jednání se snaží zasáhnout ještě i Juventus, ale poté, co se hráčův agent sešel s vedením Barcy je zřejmé, že si hráč již vybral.

Vše by ovšem ještě mohlo ztroskotat na nemalých požadavcích Rudigera, který prostřednictvím svého agenta sdělil, že očekává podpis smlouvy ve výši 7 milionů eur ročně + bonus za podpis smlouvy jako volný hráč. Obránce se trenérovi i vedení klubu velice líbí pro svou rychlost, hru ve vzduchu i mezinárodní zkušenosti, ale platové požadavky si rozporují s tím, co je Barcelona ochotna nabídnout.

Rudiger v minulých týdnech dostal nabídky z Bayernu, Realu nebo Juventusu, ale ani jedna neodpovídala jeho představě. Barcelona ví, že si může dovolit jednání prodlužovat, protože čas hraje v její prospěch. Pokud Rudiger nenajde rychle klub, do kterého by chtěl v létě přestoupit, bude muset začít ustupovat ze svých požadavků. Sedmi milionový kontrakt odpovídá platu, který v Barceloně pobírá Araujo, klub se proto bude snažit s Rudigerem domluvit na přijatelnějších podmínkách. Zároveň pracuje také na tom, aby právě uruguayský obránce podepsal novou smlouvu a přišly i další posily, například Mazraoui a Azpilicueta.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace