Salamanca a Albacete změnily trenéry

David Vidal (© marca.es)

Další trenérské manévry v Segundě, Salamanca a Albacete se rozhodly vyřešit výsledkovou krizi změnami na lavičce.

Salamanca v posledním kole padla na půdě Gimnàsticu Tarragona, což znamenalo, že ji Katalánci předběhli v tabulce a zároveň poslali do pásma sestupu. Pro Salamancu šlo už o desátou porážku v řadě, vedení klubu proto odvolalo Óscara Cana.

Jeho nástupcem byl nedlouho poté jmenován Pepe Murcia, jenž na stadionu Helmántico podepsal kontrakt do konce letošního ročníku. Murcia na sebe nejvíce upozornil na lavičce Atlética, během své kariéry však vedl také Xerez, Castellón, Celtu Vigo nebo Albacete.

Trpělivost došla také představitelům Albacete, které je v tabulce Segunda División předposlední. Po prohře 0-3 v Granadě byl zbaven funkce Antonio Calderón.

Ani Albacete nezůstalo bez lodivoda dlouho, klub oznámil, že mužstvo převezme David Vidal. Kontrakt byl podepsán do 30. června 2011. Oblíbený kouč dokázal Albacete zachránit v Segundě už v minulém ročníku, povede se mu to i letos?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace