Sandoval v Rayu končí. Nahradí ho Anquela?

José Ramón Sandoval (© marca.es)

Rayo Vallecano dnes oficiálně potvrdilo, že kouči José Ramónu Sandovalovi nebude prodloužen kontrakt.

Pro mnohé nečekanou zprávu oznámil sportovní ředitel Madriďanů Felipe Miñambres: "Rozhodli jsme se Sandovalovi nenabídnout novou smlouvu, protože si myslíme, že je to pro Rayo nejlepší. Jde o společný názor prezidenta, sportovního vedení, advokátů i generálního vedení."

Sandoval končí v klubu po čtyřech letech, z nichž dva strávil na lavičce prvního týmu, se kterým postoupil do Primery a dokázal ho v ní díky patnáctému místo v letošním ročníku udržet. S rezervním mužstvem v první sezoně rovněž dokázal postoupit o soutěž výše.

Nástupcem 44leteho Sandovala by se mohl stát Juan Antonio Anquela, současný lodivod druholigového Alcorcónu. "Nejdříve jsme si chtěli promluvit se Sandovalem, teprve teď začneme hledat nástupce," uvedl Miñambres, jenž informaci o Anquelovi nevyvrátil.

"V příští sezóně určitě budeme mít v Primeře nejnižší rozpočet. Pokud se dokážeme udržet, bude to ještě větší zázrak než letos," dodal Felipe Miñambres.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace