Saúl s Manquillem čekají, jestli na ně zbyde místo

Óliver, Saúl a Manquillo (© colchonero.com)

Na rozdíl od Olivera Torrese, se jeho kolegové z reprezentační dvacítky Javi Manquillo a Saúl Ñíguez nemohou ohánět glejtem, díky němuž by měli místo v prvním týmu Atlética Madrid pod palcem. Tuší, že jejich osud závisí na tom, jestli vedení colchoneros přivede na jejich pozice zvučnější a samozřejmě o mnoho zkušenější posily. Podobně to vidí pochopitelně i Cholo Simeone a v kladném případě by bylo lepší nechat je rok někde vyhrát a jelikož už v tomto věku mají velmi slušné jméno o jejich služby je zájem hned u několika celků Primera División.

Zatím ale vedení rojiblancos nechce logicky činit nějaké unáhlené kroky, zvlášť pokud u vytoužené posily, Jeremy Toulalana z Málagy, jenž by si žil nad nově nastolené klubové poměry a tudíž je odsouzen k odchodu z pro život lukrativního místa, se zatím nedaří najít mezi bafuňáři společnou řeč. Saúl tedy musí vyčkávat, jestli se z něj v brzké době nestane páty střední záložník a tedy i věčný adept na lavičku náhradníků, v horším případě na tribunu. Zuby si brousí nováček z Elche, pro nějž by byla veliká čest  a lákadlo pro nové předplatitele, mít ve svých řadách juniorského reprezentanta.

Ve stejné pozici je i pravý bek Manquillo. Jestli by přišel stoper, jenž by zároveň mohl nastupovat na pravé straně obrany, musel by se asi rovněž pakovat, neboť by tak přišel o pozici záložního vojáka za neodmyslitelným hráčem základu Juanfranem. Ovšem Manquillo pokaždé, když nastoupil, prokázal, že je připraven hájit svěřený post, aniž by si musel Simeone nervózně kousat nehty, jestli nepropadne. Takže jestli případné angažmá posily nevyjde...Každopádně ve střehu je Betis, jemuž by se Javi hodně hodil.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace