Seedorfův úvod v Deportivu: čtyři zápasy, jeden bod, žádný gól

Clarence Seedorf (© marca.es)

Clarence Seedorf měl být pro Deportivo novým impulzem a nadějí na záchranu, jenže mužstvo pod novým koučem tápe a ze čtyř zápasů vydolovalo jediný bod. Horší formu má jen poslední Málaga.

Deportivo přitom mělo příznivý los - všechna utkání byla proti týmům z horší poloviny tabulky. O to bolestivější jsou neúspěchy. Zvláště s přihlédnutím ke hře, která stále nemá parametry, které by se slučovaly s nároky nejvyšší soutěže.

Galicijský celek ještě pod Seedorfem nepoznal radost ze vstřeleného gólu a hrozba pádu do Segundy nabírá s každým odehraným kolem rélnější obrysy. Další prohra přišla včera na půdě Getafe, v útoku nulový Depor padl na Coliseu 0-3.

"Pro nás se nic nemění. Stále musíme tvrdě pracovat, za tři dny nás čeká další zápas. Dnes jsme nehráli dobře. V útoku jsme si nedokázali na rozdíl od minulých zápasů vytvořit žádnou šanci a v obraně dělali chyby, které pramenily z nepozornosti. Byly to dárky pro soupeře a ten jich využil. Toho se musíme vyvarovat a v útoku mít v posledních metrech větší jiskru," prohlásil Seedorf, jenž se zařadil po bok José Augusta Pinta (Logroñés, 1994/1995), Beníteze (Valladolid, 1995/1996) a Zubeldíi (Alavés, 2017/2018), trenérů, kteří rovněž debutovali v La Lize čtyřmi zápasy bez vstřelené branky.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace