Šéf Barcelony: Brozovič s Kimmichem? Na ty nemáme peníze

Joshua Kimmich (Sky Sports)

Prezident FC Barcelona Joan Laporta se rozhovořil o možných posilách katalánského celku. Skloňují se jména jako Marcelo Brozovič nebo Joshua Kimmich. Ti ale nejspíš nepřijdou, podle Laporty jsou až moc drazí.

"Brozovič s Kimmichem jsou pro nás moc drazí, tyto přestupy se kvůli finančním požadavkům jejich klubů neuskuteční. Brozovič navíc dostal nabídku ze Saúdské Arábie, které se nedá konkurovat," uvedl Laporta v rozhovoru pro stanici TV3.

"Přijít by naopak měl Arda Güler, na jeho přestupu z Fenerbahce pracujeme. Konkrétně na něm tedy pracuje sportovní ředitel Deco," prozradil Laporta, jenž se rozhovořil také o tom, jak to bylo s Lionelem Messim.

"Lionel se do Barcelony chtěl skutečně vrátit. Jeho táta mi řekl, že v Paříži se nedokázal adaptovat. Nakonec se ovšem Leo rozhodl pro Inter Miami a my to museli respektovat," prohlásil Laporta s tím, že se pro Messiho připravuje v Barceloně rozlučkový zápas.

Laporta promluvil také o možných prodejích. "Dostali jsme nabídky na několik našich hráčů. Jednalo se o Fatiho, Pedriho, De Jonga, Christensena a Araúja. Všichni tito fotbalisté ale u nás musí pokračovat i v příští sezoně," uvedl.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace