Segura De Jongův přestup obrečel, prozradil agent

Den, kdy se De Jong upsal Barceloně (© marca.es)

Hasan Cetinkaya, agent Frenkie de Jonga, prozradil, jak generálního ředitele Barcelony Pepa Seguru přepadly emoce poté, co hráče získal.

O talentovaného záložníka Ajaxu se strhla bitva mezi evropskými velkokluby, z tlačenice ale vyšla vítězně právě Barcelona, která De Joga podepsala výměnou za 75 milionů eur.

"Stala se z toho přetahovaná, v níž PSG, Manchester City a Juventusu udělaly téměř vše možné, aby Frenkieho získaly. Ale Barcelona vždy byla první volbou. Frenkie má její hru v DNA," uvedl Cetinkaya.

"Zástupcům Barcelony se po podpisu smlouvy natolik ulevilo, že generální ředitel Pep Segura začal brečet. Byli pod obrovským tlakem, aby přestup dokončili. Když jsem to viděl, dojalo mě to a také mi ukápla slza, což se často nestává," pokračuje hráčův agent. "Poté přišla na řadu objetí a šampaňské. Všichni jsme šli do restaurace v barcelonských horách, do které nás klub pozval. Pili jsme nejlepší španělské víno a jedli fantastický steak. Všichni se smáli a byli šťastní."

Dvaadvacetiletý De Jong se v novém působišti okamžitě zařadil do základní sestavy, v níž nastoupil v šesti z dosavadních sedmi ligových duelů.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace