Sergio Ramos a Piqué trestům unikli, Pepe si nezahraje dva zápasy

Rozzuření hráči Realu Madrid v souboji s Villarrealem (© marca.es)

Disciplinární komise dnes vynesla rozsudky nad hráči a trenéry Realu Madrid a obráncem Barcelony Piquém.

Gerard Piqué po utkání se Sportingem Gijón, v němž byl vyloučen, prohlásil, že mu rozhodčí Velasco Carballo udělil červenou kartu záměrně. Podle komise se však Piqué proti žádným regulím Španělského fotbalového svazu neprovinil a trestu za svá prohlášení se tak vyhnul.

Řešeno bylo také utkání mezi Villarrealem a Realem Madrid, v němž byl za protesty vyloučen José Mourinho, Mesut Özil a Mourinhův asistent Rui Faría rovněž viděli červenou kartu, když rozhodčímu ironicky tleskali, a Sergio Ramos nedohrál kvůli dvěma žlutým kartám. V zápise byl uveden také Pepe, jenž rozhodčímu Paradasi Romerovi řekl, že Real Madrid "okradl" a že je "zku.vysyn".

Mourinho a Özil vyvázli s tradičním trestem udělovaným za vyloučení, a to na jeden zápas. Rui Faría bude na lavičce chybět dvě utkání, stejný trest byl vyměřen i Pepemu, jemuž byla zároveň zrušena žlutá karta za údajné simulování, protože opakované záběry prokázaly, že Pepe utrpěl krvavé zranění.

Sergio Ramos naopak může v nejbližším střetnutí nastoupit, neboť mu první žlutá karta byla anulována, protože komise nesouhlasila s odůvodněním v zápise Paradase Romera, v němž arbitr uvedl, že se reprezentační stoper "opakovaně porušoval pravidla hry".

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace