Sergio Ramos: Teď jsme tým. Dříve bývala šatna rozdělená

Sergio Ramos s partnerkou Pilar Rubio (© marca.es)

Real Madrid se připravuje na sobotní finále Ligy mistrů v Kyjevě proti Liverpoolu. Sergio Ramos prozradil, že v mužstvu panuje před zápasem, který rozhodne, jestli bude sezóna úspěšná, výborná nálada.

"Měli jsme různé týmy, vždy v nich bylo mnoho hvězd, ale duch současného mužstva je skvělý, panuje v něm výborná nálada. Dříve možná bývala šatna rozdělená, taková byla skutečnost. V současném týmu nejsou žádná ega, nikdo nevystupuje individuálně. Pokud vyhráváme jako mužstvo, těžíme z toho i po individuální stránce. Jsme tým," uvedl kapitán královského klubu.

Real Madrid byl za letošní výkony často kritizován, podle Sergia Ramose to ale na mužstvo nemělo vliv: "Kritika nás nikdy nevykolejí ze směru, kterým jdeme. Pochvaly vás neposunou výše a kritika vás nezničí. Cestou jsme vyřadili velmi silné soupeře, proto není náhoda, že je Real Madrid v dalším finále. Máme šanci obhájit trofej, a přestože cesta k tomu vypadá snadně, byla velmi těžká. Hraji za Real Madrid dlouho, ale na první úspěch v Lize mistrů jsem musel čekat osm let, proto si podobnou zkušenost užívám. V prvních letech se často měnili trenéři i prezidenti, teď je klub více stabilizován. Žádná ega, jsme rodina."

"Máme skvělý tým, který ovládl jedno období a může se stát legendárním. Čísla hovoří jasně, čtyři finále za pět let."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace