Sergio Ramos upustil Královský pohár pod kola autobusu

Sergio Ramos s pohárem předtím, než ho upustil (© marca.es)

Až 150 tisíc fanoušků zaplnilo ulice hlavního města při oslavách triumfu Realu Madrid v Copa del Rey. Radost jim nezkazil ani zničený pohár.

Centrem zábavy se po čtvrté hodině ranní tradičně stalo náměstí Cibeles se sochou stejnojmenné bohyně, kterou kapitán Bílého baletu Iker Casillas políbil a navlékl do španělské vlajky.

Ještě dříve se ale Sergiu Ramosovi "povedlo" upustit trofej pro vítěze Copa del Rey z patrového autobusu, na němž se výprava Realu Madrid na Cibeles přemísťovala. Královský pohár skončil poničený pod koly. "Pohár spadl, pohár spadl, ale je v pořádku," tvrdil pravý obránce krátce po incidentu. Později na sociální Twitter uvedl, že "to s pohárem bylo nedorozumění, on nevypadl, ale sám vyskočil mezi fanoušky, když viděl, kolik jich na Cibeles je".

Federico Alegre, majitel klenotnictví, které pohár pro vítěze Copa del Rey vyrábí, vše upřesnil: "V podobných případech vždy existuje plán B. Real Madrid má proto od půl šesté nový, náhradní pohár."

"Je zbytečné komentovat, jak dopadl ten původní. Každý viděl, že skončil pod autobusem, který ho přejel. Uvidíme, co se s ním dá dělat. Řekněme, že pacient je v kómatu, ale jsou takoví, kteří se z něho proberou," zlehčoval osud původní trofeje Alegre.

 Podívejte se, jak Sergio Ramos upustil trofej pro vítěze Copa del Rey:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace