Sergio Ramos změnil názor, rád by se vrátil do reprezentačního týmu

Sergio Ramos v dresu Sevilly

Pouhých osm měsíců od chvíle, kdy španělský obránce Sergio Ramos oznámil, že reprezentační dres oblékl naposledy, dochází k překvapivé změně názoru. Hráč Sevilly naznačil, že by se v národním dresu opět rád ukázal a jeho dřívější rozhodnutí mohlo být unáhlené.

Sedmatřicetiletý Sergio Ramos je opět ve hře. Přechod do Sevilly mu zjevně svědčí a dobrá kondice a rozehranost mají za následek také to, že španělský obránce zatoužil po návratu do národního týmu. Trenér Luis de la Fuente zřejmě konečně našel ideální dvojici středních obránců, Laporta a Le Normanda, z toho si ale Sergio Ramos dělá pramálo.

Pouhých osm měsíců poté, co oznámil odchod z reprezentačního týmu, nyní hráč Sevilly otevřeně promluvil o své touze navrátit se do La Rojy. Andaluský obránce, který má na svém kontě 180 reprezentačních startů, na konci utkání Ligy mistrů s Arsenalem veřejně naznačil, že každý přece vidí, jak rád by se vrátil do národního týmu.

Pořád věřím, že svému týmu dávám všechno. Postupně se cítím dobře, dostávám více minut a mám pocit, že jsem ve své nejlepší formě. Před rokem jsem se rozhodl z reprezentace odejít. Fotbal vždy není jen o fotbale. Ale když se sejdou dobré podmínky, kdo ví? Každý ví, co pro mě reprezentační dres znamená,“ prohlásil Ramos s jasným náznakem toho, že by se rád do národního týmu podíval po překvapivé změně názoru.

Zároveň velkým obloukem obešel otázku na to, zda by chtěl působit v roli trenéra reprezentace. „To na mně nezávisí. To, co závisí na mně je, abych podával skvělé výkony a předváděl nejlepší úroveň. Národní tým je něco, co tu je, ale záleží na ostatních, jak se rozhodnou.“

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace