Setrvání ve Valencii? To by byla výhra pro všechny strany, říká Guedesův otec

Gonçalo Guedes (© marca.es)

V posledních dnech se hodně mluví o budoucnosti Gonçala Guedese. Mladý Portugalec patří mezi hlavní strůjce úspěchu letošní Valencie, není ale jisté, jestli se ho klubu podaří udržet.

Po sezóně skončí hráčovo hostování z PSG a 21letý talent by se měl vrátit do řad PSG. Podle hráčova otce by ale bylo nejlepší, kdyby Guedes setrval na Mestalle.

"Rád by ve Valencii pokračoval, ale zatím nevíme, co bude. Má rád město i fanoušky, má ve Valencii vše, co potřebuje. Chtěl se prosadit v PSG, kde bylo hodně hvězd a skvělých hráčů, ale ve Valencii našel více klidu, pomohl i podobný jazyk. Tvrdě pracuje a chce v tom pokračovat. Nevíme, co se stane, ale v současné chvíli je ve Valencii šťastný a rád by pokračoval. Nezáleží to však jen na něm," prohlásil Guedes starší.

"Nevěřím, že je jeho budoucnost v PSG, protože by syn trávil většinu času na lavičce, což do sportovního projektu klubu nezapadá. Pro Valencii by byl cennější. Pokud by v klubu zůstal, byla by to výhra pro všechny strany."

Ve hře je nejen možné prodloužení hostování o další rok, ale i trvalý přestup. Na jeho hodnotě 40 milionů eur se podle neověřených informací oba kluby dohodly již v prosinci. Otázkou ale zůstává, zdali si Valencia bude moci drahý nákup dovolit.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace