Sevilla a Real Sociedad usilují o příchod Thiaga Alcantary

Thiago Alcantara v reprezentačním dresu

Španělský fotbalový záložník, Thiago Alcantara, je s končící smlouvou v Liverpoolu středem pozornosti na přestupovém trhu. Anglický klub by měl všechny nabídky k přestupu pečlivě zvážit, aby neriskoval, že na konci příští sezóny o hráče přijde bez finančního odstupné. A zde do hry vstupují Sevilla a Real Sociedad, které by rády reprezentačního hráče po deseti letech přivedly zpět do La Ligy.

Budoucnost Thiaga Alcantary v Liverpoolu se dostala do centra pozornosti, protože by se španělský reprezentační záložník během přestupového okna mohl rozloučit s Premier League. Podle zpráv přicházejících z Anglie projevily o zkušenosti Thiaga Alcantary zájem dva kluby španělské ligy, Real Sociedad a Sevilla.

Vzhledem k tomu, že má hráč v Liverpoolu podepsanou smlouvu do června 2024, měl by klub zvážit přestup Thiaga, aby o něj za rok nepřišel zcela zadarmo. Sevilla a Real Sociedad situaci okolo španělského reprezentanta sledují a předpokládá se, že na hráče učiní oficiální nabídku.

Favoritem v boji o podpis Thiaga Alcantary se jeví zejména Real Sociedad. Baskický klub je nadšen z možnosti přivést po deseti letech zpět do ligy hráče, který z Barcelony v roce 2012 odcházel do Bayernu Mnichov.

Španělský záložník má za sebou vynikající působení v evropském fotbale, úspěchy na klubové u mezinárodní úrovni. Jeho návrat do La Ligy by byl skvělou zprávou pro fanoušky, kteří doufají, že hvězdu uvidí záři na domácích trávnících.

Thiago Alcantara by v Realu Sociedad mohl dál prokazovat své kvality ve středu pole a jeho zkušenosti a dovednosti by byly pro tým přínosem. Až s časem se ukáže, jak se budou vyvíjet jednání mezi kluby a zda Thiago po velmi úspěšném působení v Premier League kývne na možnost návratu do domácí soutěže.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace