Sevilla je blízko získání Giovaniho a Reyese

Giovani dos Santos (© marca.es)

Sevilla by mohla fanouškům nadělit hned dva vánoční dárky, na Pizjuána má podle deníku Marca namířeno dvojice Giovani dos Santos a José Antonio Reyes.

Mexického reprezentanta sleduje vedení Andalusanů dlouhodobě a v létě o něj mělo velký zájem, jednání ale ztroskotala na finančních požadavcích Tottenhamu.

Ty nyní anglická strana údajně snížila. Zatímco před několika měsíci si Giovaniho cenila na 11 milionů eur, dnes se údajně oba kluby dohodly na částce okolo 4 milionů eur. Marca tvrdí, že je vše dojednáno a pouze zbývá dořešit některé detaily smlouvy se samotným hráčem, jenž se několikrát nechal slyšet, že by se mu přesun do Sevilly líbil.

Také případ José Antonio Reyes by mohl být vyřešen přestupem směrem do Sevilly. Osmadvacetiletý křídelník Atlética, který v Seville fotbalově vyrůstal, nevychází s trenérem Gregoriem Manzanem a přišel o místo v základní sestavě. Spekulovalo se o zájmu Galatasaraye, varianta návratu Reyese do rodné oblasti se však v současné chvíli jeví jako reálnější.

Podle Marcy zaplatí Sevilla za bývalého reprezentanta Španělska částku 3,5 milionu eur. Stejně jako v případě 22letého Giovaniho jsou teď na řadě rozmluvy s hráčem o podrobnostech kontraktu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace