Sevilla jedná se Sivokem, líbí se jí i Plašil

Posílí Plašil se Sivokem Sevillu? (© daylife.com)

V La Lize momentálně české zastoupení chybí, v příští sezóně by však mohlo být vše jinak.

Andalusie by se totiž nemusela stát novým domovem jen pro Daniela Pudila, jehož přestup do Granady je již od zimy uzavřený, ale také pro Tomáše Sivoka a Jaroslava Plašila. Oba reprezentanti jsou spojováni se Sevillou.

Tomáši Sivokovi končí smlouva v Beşiktaşi, jehož barvy hájí od roku 2008. Turecký celek se sice snaží o její prodloužení, osmadvacetiletý zadák však podle agenta Jiřího Müllera již začal jednat se Sevillou a navíc registruje zájem také z anglické Premier League.

Zatímco Sivok ještě prostředí Primery nezná, Jaroslav Plašil si ve Španělsku udělal velké jméno během působení v Osasuně. A přestože má třicetiletý záložník v Bordeaux kontrakt až do roku 2015, mohl by francouzský celek opustit. Do Sevilly by ale zamířil pouze v případě, že by Nervionenses nemuseli sáhnout kvůli přestupové částce hluboko do kapsy. Ušetřené peníze by totiž využili na hráčův plat, který se pohybuje okolo 2 milionů eur ročně.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace