Sevilla koupila En-Nesyriho, Chicharito odchází do USA

Youssef En-Nesyri (© marca.es)

Obměna ofenzivní složky týmu Sevilly pokračuje. Klub koupil Youssefa En-Nesyriho, Chicharito Hernández naproti odchází.

Sevilla zaplatila za 22letého En-Nesyriho Leganésu 20 milionů eur, což se rovná výši hráčovy výkupní klauzule. Ta však aktivována nebyla, jde tedy o klasický přestup. Celku z Nerviónu se marocký útočník upsal na pět a půl roku.

Pro En-Nesyriho jde o důležitý krok v kariéře, a to po sportovní i finanční stránce. V novém působišti totiž bude pobírat troj až čtyřnásobně vyšší mzdu než na Butarque, kde si přišel na bezmála milion eur.

Zatímco En-Nesyri se zapíše do historie Leganésu jako jeho vůbec nejdražší prodej, Chicharito Hernández v Seville stopu nezanechá. Po letním příchodu z West Hamu se neprosadil do základní sestavy a zvolil změnu dresu. Na lepší plat i příslib většího herního vytížení zlákalo Mexičana americké Los Angeles Galaxy, kde stane nejlépe placeným hráčem MLS. Ani pro Sevillu nejde o špatný obdchod, za 31letého Chicharita by měla obdržet odstupné mezi 9 a 10 miliony eur, tedy mírně vyšší částku, než za jakou ho přivedla.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace