Sevilla ohlásila po Rusescovi další čtyři posily

Nico Pareja (© marca.es)

Kádr Sevilly se hodně mění. A to nejen pokud jde o důležité odchody, jako byl ten Jesúse Navase do Manchesteru City, kam by podle posledních zpráv mohl zamířit i Álvaro Negredo, ale také v rámci příchodů.

Andaluský klub potvrdil další čtyři získané posily. Tou poslední je stoper Nico Pareja, jenž se vzdal části platu, aby mohl na Nerviónu strávit rok na hostování ze Spartaku Moskva. Sevilla si zajistila opci na trvalý přestup 29letého fotbalisty. Té podle některých zdrojů musí po sezóně využít. Pohybuje se mezi 2,5 a 3,5 miliony eur.

Již dříve rozšířil řady Nervionenses Marko Marin, který bude na Pizjuánovi rovněž hostovat, a to z Chelsea. V tomto případě však Sevilla nemá možnost získat hráče na trvalý přestup.

Ten se naproti tomu uskutečnil u ofenzivního záložníka Vitola, pro jehož získání z Las Palmas musela Sevilla vynaložit 3 miliony eur. Třiadvacetiletý hráč podepsal smlouvu na 4 roky.

Dalšího talentovaného fotbalistu přivedla Sevilla z Racingu Santander. Ofenzivní univerzál Jairo Samperio stál 2,5 milionu eur a upsal se klubu na 5 let.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace