Sevilla oznámila příchody Javi Herváse a Madura, Cáceres odchází

Hedwiges Maduro (© as.com)

Kádr Sevilly pro příští sezónu začíná získávat přesnější obrysy. Andalusané oznámili tři změny ve složení týmu.

Příchod Javi Herváse byl připraven už od ledna. Dvaadvacetiletý záložník druholigové Córdoby, jenž patřil k objevům letošního ročníku Segundy, přichází na Pizjuána za 1,2 milionu eur. Součástí pětileté smlouvy je i výkupní klauzule ve výši 25 milionů eur.

Další novou tvář získali Andalusané z Valencie, je jí Hedwiges Maduro. Nizozemský záložník či obránce přichází zdarma poté, co mu na Mestalle vypršel kontrakt. Sedmadvacetiletý hráč se novému zaměstnavateli upsal do léta 2015. Maduro si vybral Sevillu, přestože měl nabídku na pokračování ve Valencii a do Spartaku Moskva ho lanařil bývalý trenér Netopýrů Unai Emery.

Sevillu naopak opouští Martín Cáceres. Juventus využil opce na změnu Uruguaycova půlročního hostování v trvalý přestup, za což putuje do pokladny Nervionenses částka 8 milionů eur. Univerzální obránce se Staré dámě upsal do roku 2016.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace