Sevilla využije opci na André Silvu a pojistí si Banegu a Sarabiu

Joaquín Caparrós a André Silva (© marca.es)

Seville se daří na trávníku a mezitím se rodí důležitá rozhodnutí v klubových kancelářích, jak prozradil Joaquín Caparrós.

Fotbalový ředitel Andalusanů potvrdil, že dojde k aktivaci opce u André Silvy. Mladého útočníka získala Sevilla z AC Milán na roční hostování, jehož součástí je možnost změnit ho v trvalý přestup za částku okolo 38 milionů eur, což znamená, že se portugalský reprezentant stane nejdražší posilou v historii celku z Nerviónu. Dosavadním maximem bylo 21,5 milionu eur, které Sevilla zaplatila za Luise Muriela.

"AC i další kluby by možná Andrého chtěly, ale Sevilla je tím, kdo na něj má přednostní právo, které se chystáme využít na konci sezóny nebo ještě dříve. Tento fotbalista dostane dlouhodobou smlouvu (zřejmě do roku 2023), fanoušci mohou být v klidu, Andrého máme pojištěného," uvedl Caparrós směrem k 23letému André Silvovi, jenž vstřelil v La Lize už sedm branek. 

Blízko je také prodloužení spolupráce s Éverem Banegou a Pablem Sarabiou, klíčovými osobnostmi záložní řady. "Jednání s oběma jsou v pokročilém stádiu. Všechny strany chtějí to samé. Brzy přineseme nové zprávy, dohoda je na spadnutí," dodal Caparrós.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace