Sevilla zamietla prestup Negreda do West Hamu

Álvaro Negredo (© as.com)

Španielska Sevilla predala svoju najväčšiu hviezdu, Jesúsa Navasa do Manchestru City. Avšak svoj ďalší klenot, Álvara Negreda, pustiť nechce. Konkrétne dnes neuspel West Ham.

Prezident andalúzskeho klubu José María del Nido tvrdí, že West Ham ponúkol za 27-ročného španielskeho reprezentanta 14,5 milionov liber. Negredo nastrieľal v minulej sezóne 31 gólov vo všetkých súťažiach, čo je slušné číslo.

"Zostávajú mu ešte štyri roky zmluvy. Je tu doma. Strieľa góly a baví sa futbalom. Samozrejme sme rátali s tým, že v lete o neho bude záujem. Netajím sa však tým, že by som bol najradšej, ak by Álvaro pokračoval aj naďalej v drese Sevilly," povedal prezident deviateho klubu La Ligy.

Del Nido sa vrátil aj k transferu Jesúsa Navasa do Manchestru City: "Cena, za ktorú sme predali Jesúsa do Anglicka, je oveľa vyššia, ako suma, ktorú sme očakávali. Najmä preto, že bol o neho záujem len z jednej strany."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace