Sevilla zůstane v mém srdci, loučí se Luís Fabiano

Luís Fabiano na rozlučkové tiskové konferenci (© marca.es)

Luís Fabiano udělal oficiální tečku za svým působením v Seville. Brazilský útočník se s klubem rozloučil na emotivní tiskové konferenci.

Novým působištěm třicetiletého fotbalisty se stalo São Paulo. "Strávil jsem v Seville šest nádherných let, vyhrál řadu titulů. Je to krásné město a skvělý klub. Fanoušci mě přijali úžasně. Věřím, že Sevilla bude pokračovat v úspěšném období, budu to z Brazílie pozorně sledovat," uvedl O Fabuloso.

"Chci fanouškům i klubu poděkovat za podporu. Pokud jsem někoho zklamal, tak se omlouvám, ale na působení v tomto týmu budu vzpomínat. Sevilla navždy zůstane v mém srdci," dodal Luís Fabiano se slzami v očích.

São Paulo muselo zaplatit 7,6 milionu eur a převzít hráčův plat z letošní sezóny. Prezident Andalusanů José María del Nido prozradil, že Luís Fabiano se na přestupu finančně podílel: "Celková částka se blíží 13 milionům eur, Luís se na ní podílel, protože São Paulo by tolik peněz nabídnout nemohlo. Historie Sevilly se bude dělat na etapy před a po Luísi Fabianovi. Odchází jeden z nejlepších útočníků světa, kterým se stal právě zde. Budeme mu navždy vděční, že nám pomohl k nejúspěšnějšímu období plnému titulů."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace