Sezóna 2012/2013 očima fanoušků - Betis

Betis

Betis se umístil na 7. místě a po 8 letech si zahraje v Evropě. V 3. díle této rubriky se mi podařilo zastihnout věčně zaneprázdněného a těžce pracujícího pitbulla. Pojďme se podívat jak hodnotí uplynulou sezónu...

Jak bys zhodnotil sezónu 2012/2013 ?

pitbull: Nad očekávání dobrá. Plná velkých výher, ale ještě větších proher. Pro mě osobně fantastická. Betis hrál super fotbal, žádnej zanďour nahoru dolů... Já jsem nadmíru spokojen :)

2)Kterého hráče bys za uplynulou sezonu vyzdvihnul a kdo tě naopak zklamal?

pitbull: Nejvíc bych asi vyzdvihl Adriana v bráně. Ten dostal šanci a už ji nepustil - pro mě hráč sezony.

"Zklamal" podle mého Vadillo. Nicméně furt je to mladý ucho a snad se brzo prosadí. To samé čekám od Nosy (bude to mít u mě těžký - furt ho budu srovnávat s mojím oblíbencem Emanou)

Který zápas Betisu se ti líbil nejvíce?

pitbull: Hned ten první v katedrále   - ten zápas byl na infarkt. Válec v první polovině, třígólovej náskok a nakonec drama jak nikdajz. Pro tyhle zápasy ty kluky zelenobílý tak miluju :)

Betis byl po podzimu díky zisku 34 bodů čtvrtý, takže na místě které zaručovalo Ligu Mistrů, nicméně na jaře (22b) nenavázal na výkony z první poloviny sezóny a propadl se tabulkou na 7.místo, kde byl zásadní rozdíl mezi Betisem na podzim a na jaře?

pitbull: Rozdíl bych moc neviděl. Betis je expert na ztrácení zápasů proti slabším soupeřům. Ve španělsku se to děje snad všem, ale na jaře ostatní týmy kolem Betisu ztráceli míň a proto ten propad. Herně to bylo pořád +- stejné

Beñat Etxebarria se po 4 sezónách strávených v Seville vrací do Bilbaa. Díký výkonům v zelenobílém drese si vysloužil i pozvánku od Vicente del Bosqueho do reprezentace Španělska, patřil bezpochyb k nejlepším hráčům Verdiblancos. Jak se stavíš k jeho odchodu?

pitbull: S tímhle jsem smířenej delši dobu, tomu nešlo zabránit. Strašně moc Benatovi přeju aby se prosadil a táhl Athletic k úspěchům. Pro Basky je to o hrdosti hrát za Athletic, takže nikdo nemůže proti Benatovi říct ani jedno špatný slovo - vrací se domů. Navíc já jsem na tohle zvyklej - kdykoliv si někoho v týmu hodně oblíbím, tak do dvou let odejde (Sobis, Marcos Assuncao, Oliveira, Emana i toho poblázněnýho Odonkora sem měl vždycky rád...)

Vzpomeneš si na nejkurióznější moment který se ti stal během této sezóny? 

pitbull: Nakoupil jsem si chipsy, zrušil jsem akci s partou, uvelebil se před tv a šel pustit Betis.. po hodině furt nehráli, tak se kouknu na net a zjistím, že se hrálo o den dřív - ultras py*o :)

Primera División každoročně nabízí spoustu překrásných branek, jaká branka Betisu byla podle tebe letos nejhezčí?

pitbull: Já zbožňuju dalekonosné rány, takže pro mě jasně dělovka Rubena Peréze proti Barce http://www.youtube.com/watch?v=a5KidKNKJKg

Který tým tě nejvíce překvapil co se týče umístění, výkonů, výsledků?

pitbull: Tak překvapilo Atlético (hlavně výkonama), Socky (umístěním) a Rayo (výsledkama)

A který tě nejvíce zklamal?

pitbull: Letos jednoznačně Athletic, ale věřím, že příští rok udělá zase poháry. 
Za zklamání považuju i opětovnej pád Deporu, toho je škoda.

Co si slibuješ od nadcházející sezony?

pitbull: Z pohledu Betisu boj o záchranu (ale s trochou štěstí i o poháry). 
Z pohledu ligy pokračující dominanci Realu a Barcy, menší propad Atlética a s ním spojený velký boj o pohárové příčky. Jako sestupující vidim Celtu, Elche a Almerii :)

Děkuji pitbullovi za přijetí pozvánky k rozhovoru.

Příští díl se můžete těšit na rozhovor s fanoušky Atlética Madrid. :)

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace