Sezóna 2013/2014 začne 17. srpna

Kalendář nové sezóny je hotový (© elcorreo.es)

Fotbaloví fanoušci už vědí, jaké datum si mají zaškrtnout v kalendáři. Nová soutěžní sezóna začne o víkendu 17. a 18. srpna.

Potvrdilo do vedení soutěže (LFP). Primera División skončí posledním kolem 18. května, třikrát se v průběhu ročníku bude hrát vložené kolo uprostřed týdne, a sice 25. září (6. kolo), 30. října (11. kolo) a 26. března (30. kolo).

Segunda División začne ve stejném termínu jako nejvyšší soutěž, protože se ale nepřerušuje kvůli reprezentačním zápasům, budou se všechna kola hrát o víkendu. To znamená, že skončí 8. června. Mezi 11. a 22. červnem se odehraje play-off o třetí postupové místo.

Termín už zná také finále Copa del Rey, je jím 19. duben. Novinkou je, že první zápasy šestnáctifinále se budou hrát od pátku 6. do neděle 8. prosince. Během tohoto víkendu bude mít Primera na rozdíl od Segundu pauzu, týmy, které budou v osudí Copy z druhé ligy, budou mít utkání 17. kola odložená.

O Supercopu, první trofej sezóny, se bude bojovat 21. a 28. srpna.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace